Bridgedrive voor goed doel

Zaterdag 18 januari organiseerde Inner Wheel Veenendaal voor de twaalfde keer een Bridgedrive bij het Christelijk Lyceum Veenendaal. Onder leiding van wedstrijdleider Rob Bosman werd er door 68 paren gebridged. Met deze Bridgedrive werd € 3.700 opgehaald voor ons jaarproject Kinderhospice Binnenveld in Barneveld.

Hospice

"Ieder jaar weer zetten we ons in voor een speciaal doel of initiatief. In openheid, eerlijkheid en met respect voor elkaar wordt dit jaar aan de slag gegaan voor Kinderhospice Binnenveld in Barneveld. Wat een mooi en tegelijkertijd aangrijpend doel is. Met het geld dat wordt opgehaald met onze jaarlijkse Bridgedrive, en andere initiatieven, kunnen we bijdragen aan het onderhoud en projecten van de Kinderhospice", vertelt Anneke van Wijk, President Inner Wheel Veenendaal.

Serviceorganisatie

Inner Wheel Veenendaal is een serviceorganisatie voor vrouwen ooit ontstaan vanuit de Rotary, waarbij het draait om betrokkenheid. Persoonlijk betrokken, sociaal bewogen en internationaal verbonden zijn kernwaarden van Inner Wheel.