Een woord van President Anneke van Wijk

"Alleen ga je sneller maar samen kom je verder" is het motto voor het clubjaar 2019-2020 van Inner Wheel Veenendaal.

Samenwerken met elkaar lijkt eenvoudig, maar daar moet wel wat voor gedaan worden. Binnen Inner Wheel Veenendaal is samenwerken de sleutel tot succes. Samenwerken en elkaar respecteren is een mooie en belangrijke manier om onze doelen te halen. Luisteren naar elkaar zonder oordeel, een ieder in zijn waarde laten en aandacht voor elkaar zijn aspecten die belangrijk zijn in het leven en daarmee ook voor onze club.

Op deze manier worden met al onze leden al jarenlang mooie resultaten bereikt. De tomeloze inzet is altijd weer aanwezig om iets moois voor die ander te bereiken, die ander die het zelf niet kan doen. Wat ook heel bijzonder aan onze club is, is de combinatie van jong en oud. Dit maakt het mogelijk om van elkaar te leren. Levenservaringen en nieuwe ontwikkelingen samengebracht in een club van 40 vrouwen; hoe mooi is dat. Er zijn voor elkaar is iets om te koesteren.

Ieder jaar weer zetten wij ons in voor een speciaal doel of initiatief. In openheid, eerlijkheid en met respect voor elkaar wordt dit jaar aan de slag gegaan voor Kinderhospice Binnenveld in Barneveld. Wat  een mooi en tegelijkertijd aangrijpend doel. Onze jaarlijkse Bridgedrive, en andere initiatieven, kunnen bijdragen aan het realiseren van een lichtpuntje in de laatste levensfase van een kind en het betrokken gezin. Daarnaast blijven wij ook met Inner Wheel Doet onze handen uit de mouwen steken bij diegenen die net dat stukje extra nodig hebben.

Soms zit het mee en soms zit het tegen, een ieder weet hoe dat is en hoe dat voelt. Onze Inner Wheelsters zijn er voor anderen, maar zeker ook voor elkaar, in goede tijden en in slechte tijden.

Samen komen we verder!

Anneke van Wijk
President Inner Wheel Veenendaal 2019/2020