Inner Wheel Doet!

Binnen Inner Wheel Veenendaal hebben we de deelgroep: Inner Wheel Doet! Dit is een enthousiast team waarvan de deelnemers graag letterlijk de handen uit de mouwen steken! En dat gebeurt dan ook:

We schilderen en knappen bijvoorbeeld woningen op. Dit heeft Inner Wheel Doet meerdere keren gedaan om mensen weer een leefbaar huis te geven. Via stichting Present en het Leger des Heils hebben we dit bewerkstelligd. Soms is het noodzakelijk dat de hulpverlener van de stichting zelf erbij is. Naast schilderen en schoonmaken zijn de woningen regelmatig weer gezelliger gemaakt met aankleding.

In de Week van Zorg en Welzijn verzorgen we allerlei leuke activiteiten voor de cliënten van zorgboerderij de Eekhoeve in Veenendaal, zoals manicures, pannenkoeken bakken en voeren we afzonderlijke (uitvoerbare) wensen uit.

Maandelijks koken we bij de Shelter. Hoe fijn en lekker is dat voor de bewoners. Een echte verwennerij!

Bij de stichting Wij heten Welkom is een bingo georganiseerd waarmee de cliënten mooie en bruikbare prijzen konden winnen. We regelen de mensen, de cadeau's en het enthousiaste team. De drankjes en hapjes werden door de stichting zelf verzorgd. Al met al een super positief ontvangen initiatief.

In de decembermaand trekken we de pietenpakken aan. De pepernoten gaan mee en we maken een lange tour langs diverse stichtingen, bejaardenhuizen en veel andere adressen in Veenendaal die ons bezoek erg op prijs stellen. Even de mensen blij maken met gekke pieten en hun kunsten en suikergoed.

De lijst is nog langer en zeker afwisselend te noemen, bijvoorbeeld: het buurthuis De Driehoek waar sieraden gemaakt zijn voor Moederdag; een leuke knutselavond is georganiseerd met jonge moeders in de opvang.

Iedere maand bedenken we weer iets passends en proberen we mensen blij te maken die net dat beetje extra hulp of attentie moeten missen in het dagelijks leven. Nu krijgen ze even de extra aandacht wat het allemaal zo bijzonder maakt.

Neem met vragen over Inner Wheel Doet contact op via iiw.veenendaal@gmail.com.