Nieuwe President Inner Wheel Veenendaal

 

Angelien van Essen heeft op 1 juli 2022 de voorzittershamer van Janneke van den Berg overgenomen en is voor het clubjaar 2022-2023 President van Inner Wheel Veenendaal.

Angelien heeft als jaarthema 'Omzien naar Elkaar' gekozen. Een thema dat zowel binnen Inner Wheel Veenendaal als daarbuiten erg belangrijk is, zeker in deze tijd. Verbinding houden met de leden onderling, maar zeker ook met de samenleving én in het bijzonder met daar waar hulp nodig is. Inner Wheel Wheel Veenendaal zet zich graag in voor (regionale) hulpbehoevenden en sociale projecten.

Voor het komende clubjaar heeft Inner Wheel Veenendaal weer mooie fundraising plannen voor goede doelen. Zo is er de intentie een Bridgedrive te organiseren. En wordt op zaterdag 3 juni 2023 weer Happen & Trappen georganiseerd; elk clubjaar wordt een nieuwe fietsroute uitgezet langs mooie plekjes, waarbij deelnemers onderweg worden voorzien van diverse versnaperingen. Mooie evenementen voor leden en niet-leden met elk jaar meer deelnemers. De opbrengsten van deze evenementen komen volledig ten goede aan de gekozen goede doelen in Veenendaal en omgeving.

Zo hebben we afgelopen clubjaar gedoneerd aan De Kleine Meent en Café Doodgewoon.
Dit clubjaar wil Inner Wheel Veenendaal - net als andere jaren - weer diverse sociale activiteiten ondernemen in Veenendaal en omgeving. Denk aan koken bij Shelter voor mensen met een beperking, bingo bij Stichting Welkom, Sinterklaasactie op 5 december, een afgestemde activiteit bij De Eekhoeve, De Meent enz. Maar ook draaien de dames van Inner Wheel hun handen niet om voor het opknappen van huizen bij mensen die dat zelf niet kunnen.
De leden van Inner Wheel Veenendaal kijken om naar hun medemens en dragen graag hun steentje bij waar nodig. 

Wil je meer weten over Inner Wheel Veenendaal en/of heb je interesse om je aan te sluiten bij een gezellige, actieve groep dames? Neem vrijblijvend contact op met Angelien van Essen (President) via het telefoonnummer 06-30462037 of stuur een e-mail naar iiw.veenendaal@gmail.com.