President Janneke van den Berg, handhaaft thema vorig jaar

 

Alles wat je aandacht geeft groeit

Een nieuw Innerwheel jaar voor de boeg. Het komend jaar hoeft het stokje (de hamer en de ketting) van de voorzitter niet over gedragen te worden. Wij blijven als bestuur het komend jaar in dezelfde samenstelling met één uitzondering dat Liesbeth het bestuur gaat verlaten. Liesbeth, heel erg bedankt voor jouw inzet. Als inkomend penningmeester heten we Renske van harte welkom en wensen haar veel succes maar ook veel plezier met deze functie. Ook het thema “alles wat je aandacht geeft groeit” willen we dit nieuwe jaar blijven hanteren.

Covid 19 zorgde ervoor dat heel veel anders liep dan was voorzien. Allereerst was het een zeer bewogen jaar door het wegvallen van Maaike en Iris. Niet geheel onverwachts maar heel ingrijpend. Twee jonge leden in een week tijd verliezen gaat niet in je koude kleren zitten. We moeten verder zonder hen.

Maar stilzitten was er niet bij. Middels Zoom bijeenkomsten hebben we contact met elkaar kunnen houden. Ook hebben we zover de mogelijkheden het toe lieten enkele activiteiten kunnen uitvoeren. Met Kerst zijn er cadeaus bezorgd bij de Voedselbank, tevens 250 eigengemaakte kaarten bij verzorgingstehuizen in Veenendaal gebracht.  Met de leden is er een Zoom Pubquiz gehouden. In juni is er een nieuw Event georganiseerd nl. Happen & Trappen, met een mooi resultaat voor het goede doel (Bliss to Shine). 

Hoe het komend clubjaar gaat verlopen is een vraagteken. Kunnen we maandelijks weer bij elkaar komen, kunnen we een Bridge Drive organiseren en zou een Cultureel uitje erin zitten? We mogen  niet uit het oog verliezen waar het echt om draait: samen zijn om o.a. sociale doelen te ondersteunen. Zij zullen de komende periode, mogelijk nog meer dan voorheen, onze steun hard nodig hebben. Het is ook voor hen dat we het doen! 

Hoe het nieuwe normaal er morgen uit zal zien is onzeker. Wat wel zeker is dat wij met elkaar elke kans zullen grijpen om samen er het beste van te maken.

Janneke van den Berg

Voorzitter 2021 - 2022