RTL uitzending van ons IW lid Marian

Ons IW lid Marian van Maanen komt in de tv uitzending van RTL4: "lekker in je vel" met haar bedrijf: Zoutkamer Veenendaal / halotherapie. Zaterdag 20 maart is de uitzending te zien van 16.00 tot 16.30 uur en zondag 21 maart van 12.30 tot 13.00 uur. Cliënt en ook IW lid Martine mocht vertellen hoe de halotherapie haar leven heeft veranderd.

Heeft u last van astma, COPD, (chronische) bronchitis of huidproblemen, dan is halotherapie (zouttherapie) wellicht iets voor u!

Halotherapie of zouttherapie is een medicijnvrije behandeling en 100% natuurlijk voor aandoeningen van luchtwegen en huidproblemen. Het verlicht de symptomen en versterkt natuurlijk immuunsysteem. U krijgt meer lucht!

Deze behandeling met zoute lucht gaat ontsteking, bacteriële infecties tegen, maar ook overdadige slijmvorming, spastische verschijnselen van de bronchiën en grote gevoeligheid van de ademhalingsorganen en huid (zoals acne, eczeem en psoriasis), allergieën, seizoensgebonden kwalen zoals hooikoorts. Tevens geschikt  tegen de restverschijnselen van Corona zoals vermoeidheid, benauwdheid en concentratieproblemen.

Al geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.