SAVE THE DATE: HAPPEN & TRAPPEN ZATERDAG 3 JUNI

Beste fietsvrienden, beste InnerWheelsters.

 Vorig jaar hebben weer veel deelnemers enorm kunnen genieten van onze Happen & Trappen fietspuzzeltocht. Ook dit jaar gaan we voor net zo’n toffe dag!!
Als Inner Wheel proberen we altijd mogelijkheden te zoeken om ons in te zetten voor goede doelen. Wij willen de mensen die dat nodig hebben blijven helpen en zijn daarom al volop bezig om weer een fantastisch evenement neer te zetten en zoveel mogelijk geld op te halen voor het doel van dit jaar. 

Dus: het is de hoogste tijd voor een uitje!  

En wat is er nu fijner dan bewegen in de natuur voor het goede doel

Na het succes van voorgaande jaren hebben we ook dit jaar als meiden van Inner Wheel Veenendaal weer een prachtige fietstocht uitgestippeld. Er is één verschil: de afstand is voor iedereen hetzelfde, 40 km, dus je hoeft deze lastige keuze niet meer te maken. Tijdens deze mooie fietstocht, à € 35,-- per persoon (kinderen gratis) krijgt iedere deelnemer niet alleen een heerlijke lunch mee, ook kom je onderweg smakelijke hapjes/drankjes tegen. Daarnaast kunnen er leuke opdrachten worden uitgevoerd, waarmee de winnaars prachtige prijzen verdienen en ondertussen steun je ons goede doel!  

Ook worden er weer loten verkocht en zullen er fantastische prijzen zijn, die ter beschikking gesteld worden door geweldige sponsoren! 

De volledige opbrengst gaat dit jaar wederom naar een bijzonder mooi en goed doel uit onze directe omgeving, nl.:  

Stichting Leergeld Veenendaal

Op dit moment groeien in Veenendaal ruim 1700 kinderen op in een gezin met een inkomen onder de armoedegrens. De oplopende energiekosten en boodschappenprijzen zorgen ervoor dat dit aantal kinderen nog meer zal toenemen. Voor deze kinderen bestaat er een reëel risico op sociale uitsluiting, omdat ze om financiële redenen niet of onvoldoende kunnen deelnemen aan activiteiten op school en in het sociaal-maatschappelijke leven. 

Stichting leergeld helpt mee om de situatie voor deze kinderen te verbeteren en sluit ook in de uitvoering aan bij al bestaande initiatieven en regelingen in de gemeenten. 

Voor meer informatie: https://www.leergeld.nl/ (NB: Dit is de landelijke site. Stichting leergeld Veenendaal is opgericht en actief sinds december 2022, website volgt).

Het enige wat we van jou vragen is: 

 • Bekijk de flyer (bijlage) met informatie over de fietstocht  
 • Bekijk de informatie over ons goede lokale doel op de website van https://www.leergeld.nl/ 
 • Noteer de fietstocht in je agenda 
 • Maak zoveel mogelijk familie en vrienden enthousiast om mee te fietsen 
 • Laat ons voor zaterdag 20 mei a.s. per mail het volgende weten:  

   

  Ik neem met ....... personen deel aan de fietstocht 


  Dit is mijn mobiele nummer:................................. (voor het sturen van een tikkie voor deelname aan de fietstocht) 
   
   

  We rekenen op jullie en gaan er weer een prachtige dag van maken! 
  En wees er snel bij, want vol=vol!   Een sportieve groet van 
  de meiden van de HAPPEN & TRAPPEN commissie van Inner Wheel Veenendaal