Over ons

Inner Wheel is een serviceclub waarvan de leden elkaar regelmatig ontmoeten om liefdadigheidswerk te doen door bij te dragen of door het werven van (financiële) middelen om de meest uiteenlopende projecten - bij voorkeur regionaal - te ondersteunen.  Het begrip vriendschap staat hoog in het vaandel.

Inner Wheel Veenendaal

Inner Wheel Veenendaal telt 32 leden die op de eerste woensdag van de maand bijeenkomen (met uitzondering van de maanden juli en augustus). De bijeenkomsten vinden tijdelijk plaats bij de Grebbelounge, Buursteeg 2, 3927 EJ Renswoude,  waar een gezamenlijke maaltijd wordt genuttigd. Na de maaltijd wordt een lezing of andere activiteit georganiseerd.

Dit jaar is ons clubproject de Kleine Meent, Renswoude. Jaarlijks organiseren we de succesvolle Bridgedrive om fondsen mee te werven. Daarnaast steekt Inner Wheel Doet letterlijk de handen uit de mouwen bij onder andere stichting Welkom en de Shelter, beide in Veenendaal.

Bestuur 2021-2022

Ons bestuur voor 2021-2022 bestaat uit de volgende leden:

President Janneke van den Berg
Inkomend president Angelien van Essen 
Eerste secretaris Ineke van Schuppen
Tweede secretaris Timéa van Engelenburg
Eerste penningmeester Corien Kroesbergen
Tweede penningmeester Renske van Gent
Vaste afgevaardigden Ali Wolleswinkel
Ineke van Schuppen
Johanna Hamburger Stichting Timea van Engelenburg


Ook op landelijk- en districtsniveau komen de leden regelmatig bijeen, zoals op de landelijke- en districtsvergaderingen en de Vriendschapsdag. Jaarlijks wordt een Nationaal Project gekozen dat door alle clubs wordt ondersteund.

Bij Inner Wheel gaat het er om wie je bent en wat je drijft. Betrokkenheid, oprechte belangstelling in mensen, de wil om iets voor anderen te betekenen en vooral inzet en enthousiasme zijn belangrijke voorwaarden. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, volgens de gegevens bij “Contact”.