Over ons

Inner Wheel is een serviceclub waarvan de leden elkaar regelmatig ontmoeten om liefdadigheidswerk te doen door bij te dragen of door het werven van (financiële) middelen om de meest uiteenlopende projecten - bij voorkeur regionaal - te ondersteunen.  Het begrip vriendschap staat hoog in het vaandel.

Inner Wheel Veenendaal

Inner Wheel Veenendaal telt 31 leden die op de eerste woensdag van de maand bijeenkomen (met uitzondering van de maanden juli en augustus). De bijeenkomsten vinden plaats bij Residence Rhenen, Veenendaalsestraatweg 50, Elst,  waar een gezamenlijke maaltijd wordt genuttigd. Na de maaltijd wordt een lezing of andere activiteit georganiseerd.

Dit jaar zijn onze clubprojecten : 1. Frame voetbal (voor kinderen die achter een rollator, looprek of met krukken lopen) en 2.Scoren in de Wijk (sport en sociale activiteiten voor kinderen van 8 tot 12, om ze verantwoordelijk te maken voor eigen leefomgeving ) Jaarlijks organiseren we de succesvolle Bridgedrive om fondsen mee te werven. Daarnaast steekt Inner Wheel Doet letterlijk de handen uit de mouwen bij onder andere stichting Welkom en de Shelter, beide in Veenendaal.

Bestuur 2023-2024

Ons bestuur voor 2023-2024 bestaat uit de volgende leden:

President Gea Breeschoten
Inkomend president Marieke Roorda
Eerste secretaris Annelies van Rooijen 
Tweede secretaris Elma Vermeulen 
Eerste penningmeester Renske van Gent
Tweede penningmeester ?
Vaste afgevaardigden Ali Wolleswinkel
Ineke van Schuppen
Johanna Hamburger Stichting Timea van Engelenburg


Ook op landelijk- en districtsniveau komen de leden regelmatig bijeen, zoals op de landelijke- en districtsvergaderingen en de Vriendschapsdag. Jaarlijks wordt een Nationaal Project gekozen dat door alle clubs wordt ondersteund.

Bij Inner Wheel gaat het er om wie je bent en wat je drijft. Betrokkenheid, oprechte belangstelling in mensen, de wil om iets voor anderen te betekenen en vooral inzet en enthousiasme zijn belangrijke voorwaarden. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, volgens de gegevens bij “Contact”.